E enjte, 25 Korrik, 2024

Para se të spastrohen veteranët e rremë nga listat, duhet të spastrohen akademikët e rremë

Sali Bytyqi

20
SHARES
248
VIEWS

Para se të spastrohen veteranët e rremë nga listat, duhet të spastrohen akademikët e rremë!

A mund të bëhet njeriu akademik:
1. Me një libër për Gjakovën me rrethinë?
2. Me të folmen e Karadakut?
3. Me gjuhën e gazetës?
4. Duke qenë asistent i plagjiatorit?

Po edhe pa asnjë libër?
Nëse nuk do të spastrohen listat e akademikëve të rremë, pra të filloht nga koka e jo nga bishti, unë jam kundër që të spastrohen veteanët e rremë! Nëse dikush ka të drejtë të shpallë akademikë të rremë, me nga 1500 euro shpërblim në muaj, përveç privilegjeve të tjera, atëherë edhe ai tjetri ka të drejtë të shpallë veteranë të rremë, me nga 170 euro!

Parimet e mbajnë në këmbë një shoqëri, dhe çdo gjë të bëhet sipas parimeve!

Diskutim rreth këtij postimi

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.