E shtunë, 9 Dhjetor, 2023
Dardania Press

Dardania Press

(Video) Dëshmitari i mbrojtur Jovan Goluboviq: Krimi  i  kryer ndaj familjes së Adem Jashrit  ishte planifikuar dhe udhëhequr nga kreu i shtetit

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=UVzvgZPTlzI&feature=share&__FB_PRIVATE_TRACKING__=%7B%22loggedout_browser_id%22%3A%2231d607a672c601e46a9647cd1da2e26365829268%22%7D&fbclid=IwAR0rEPyExaVoDfm3VMMoU0tDTS-KZATs80iQ-UQpuYi8spTtnwIGYKLk0TQ Dëshmitari i mbrojtur Jovan Goluboviq: aktivist  Partisë Republikane Serbe të Serbisë. I lindur në vitin 1965, Vllasotincë anëtar i...

Lexo më shumë
Page 118 of 154 1 117 118 119 154